התוועדות יום הולדת מרגשת

אמש נחגג באולם האירועים המפואר של מרכז ׳אור מנחם׳ אירוע מיוחד, יום הולדת החמישים – יובל שנים של רב המרכז והקהילה הרב מנחם עמאר.

האירוע נפתח באמירת תהילים לזכות חיילי צה״ל ולאחר מכן עלו בזה אחר זה רבנים הרב שלוחי חב״ד ואורחים נוספים לברך את הרב לאריכות ימים ושנים טובות ולספר על הקשר החם והאישי שלהם.

במרכז האירוע הוקרן סרט מיוחד עם תיעודים מאירועים מיוחדים של הרב בתחנות השונות של חייו ולקט ברכות מראש העיר אשדוד ד״ר יחיאל לסרי וחברי הקהילה.

בואו להיות שותפים!

0 0 הצבעות
דרג
הצטרף כמנוי
הודיעו לי על
guest
0 תגובות
הישן ביותר
חדש ביותר הנבחרות

בואו להיות שותפים!

מרכז מבקרים חוויתי לסיפור היהודי

איך מוצאים שמחה אמיתית בעולם מלא כאוס? | פרק ל"ד בתניא

פרק ל"ד בספר התניא מציב שאלה שכל אדם שואל את עצמו בשלב כזה או אחר: למה כל כך קשה להיות באמת שמח? למרות השפע, ההישגים והאפשרויות הבלתי מוגבלות של העולם המודרני, רבים עדיין מחפשים את תחושת האושר שחומקת מהם. בשיעור זה מתגלה התשובה העמוקה של אדמו"ר הזקן – שמחה אמיתית אינה תלויה במה שיש לאדם, אלא במה שהוא מחובר אליו.

קרא עוד »

הבית לכל אירוע